ها؟ جدی؟
نه
مادربرد قبلی usb2 بود
رو tv cart هم نوشته usb2 ولی مگه فرق دارن usb2 رو تو 3 وصل کرد؟؟
ینی الان به usb2 اش وصل کنم درست میشه ...
ها؟ جدی؟
نه
مادربرد قبلی usb2 بود
رو tv cart هم نوشته usb2 ولی مگه فرق دارن usb2 رو تو 3 وصل کرد؟؟
ینی الان به usb2 اش وصل کنم درست میشه ...
بله یک کمی مطالعه کن در این زمینه .اگر قطعه مشکل سخت افزاری نداشته باشه . روی پورت usb 2.0 مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه سوم یواسبی میتواند جریان 900 میلیآمپر را از خود عبور دهد؛ این مقدار در نسخه دوم برابر با 100 میلیآمپر است.
mehrdad_ab (10-11-14), SajjadKhati (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
والا من درباره آمپر و جریان و فیزیک و اینا سر در نمیارم
اگه یه کم توضیحی در این باره بدی یا مقاله ای بدی که کلا با زبون ساده اینا رو بیان کنه ، میخانیم و همینطور ارتباطش با توان و ایناها ...
راستی نگفتی علائم اینکه اتصالات usb خراب باشه یا مثل همین بلنگه کلا چیه ها؟
ممنون اوستا امید و همینطور بقیه بچه ها . چندمین مشکلمه که رفع کردی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-11-14)
یک کمی سرچ کنی مطالب زیاده .درمورد دیوایست tv پیشنهاد میکنم حتما این دانگل رو به usb پشت کیس و usb 2.0 متصل کنی . چون بارها دیدم به دلیل عدم استاندارد بودن کابلهای front panel usb چنین مشکلاتی دیده شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
Avajang e-Support
با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
AMD>INTEL (09-11-14), SajjadKhati (09-11-14)
تو usb2 اش گزاشتم درس شد
راستی اوستا امید قضیه ی tv cart رو که قبلا هم گفته بودم نمیدونی چرا وقتی از 8 به 7 میرم ، قاتی میکنه؟ الان فمیدم که فقط سیم آنتن رو از پشتش خارج کنم و دوباره جا بزارم درس میشه اما اگه این کار رو نکنم نه
به نظر میرسه این کارت جریان بیشتری از usb میکشه . که اصلا خوب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
به نظر میرسه این کارت جریان بیشتری از usb میکشه . که اصلا خوب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-11-14), مهدی بهادرفر (10-11-14)
حتی تو usb2 که گزاشتم و مشکل دیر بوت شدن درس شد، بازم جریان بیشتری میکشه؟
ینی چی کار کنم؟ بردارم؟ سرگرمی ما استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه مشکلی نیست فقط مواقعی که استفاده نمیکنی . وصل نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-11-14), مهدی بهادرفر (10-11-14)
چک کردن منظورت سخت افزاره؟ اون که کار پست هه که بده شروع ویندوز اجرا میشه اما این برا روشن شدن دیر بوق میزنه
پیش فرضش که Normal Boot بود بد Ultera Boot اش که کردم بازم همین بود
سر آخر که به دیفالت گزاشتم بایوس رو بازم همین بود
ممنان
- - - Updated - - -
ینی واسه بازره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چن مدت پیش هر از چن گاهی این جوری بود
ینی بازر میتونه باعث شه که مادربرد دیر روشن شه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks